Overzicht  Overview

 

Bebuka lan Redaksi  Diaspora Jawa Sakdonya 

Ngumpulke Balung Pisah (NBP) > Komite Organisasi NBP NBP 1/2014 NBP 2/2015 NBP 3/2017

Afrika Kidul  Australia  Brunei Darussalam  Guyana Prancis  Indonesia  Kaledonia Anyar 

Kapuloan Kokos  Landa  Madagaskar    Malaysia  Meksiko  Singapura  Sri Lanka  Suriname  Thailand  Vietnam

BanyuMili Jawa Suriname

 

 

Pre-Javanese Diaspora Network Event... 2014, Yogyakarta - Indonesia

 

 

Ngumpulke Balung Pisah

 

kaca 1

 

Sedulur Jawa lan sakketurunane sakdonya kene ing jerone komunitas situsweb, grup-grup fesbuk, majalah lan sakpanunggalane saka Australia, Indonesia, Kaledonia Anyar, Landa, Malaysia, Singapura, Suriname, Thailand lan saka liya negara padha ngumpul dadi siji ing Paguyuban Ngumpulke Balung Pisah. Lokasine Temu sedulur, Rembugan lan Pameran Ngumpulke Balung Pisah kuwi ya kutha Yogyakarta, Indonesia. Sejarahe paguyuban bisa diwaca ingisor kene (cekak) lan neng kaca Ngumpulke Balung Pisah.

 

Admin lan komite organisasi
  Admin lan komite organisasi Ngumpulke Balung Pisah ...Yogyakarta - Indonesia

Mangga diwaca terus neng kaca Ngumpulke Balung Pisah

Poto komite organisasi

Iki asmane warga-warga komtite organisasi saka kiwa terus nengen: Nita, Singgih, Krishma, Jakiem, KPH Wironegoro, Giri, Indra, Estu, Hanny. Nyuwn sewu asmane dhewe-dhewe ora komplit.

 

 

 

Informasi neng Fesbuk

 

Informasi grup Fesbuk Javanese Diaspora Event
...edisi aneka basa-basa

Mangga tilik grup Fesbuk edisi aneka basa-basa... Klik neng kene

Informasi grup Fesbuk Javanese Diaspora Event
...edisi basa Landa

Mangga tilik grup Fesbuk edisi basa Landa... Klik neng kene 

 

 

 

 

Sing wis dianakake

 

Pre-Javanese Diaspora Event 2014
Yogyakarta-Indonesia

 

Ing taun 2014 Pre-Javanese Diaspora Event dianakake ing Yogyakarta, Indonesia. Paguyuban sing nganakake arane Jawa United, iku tegese paguyuban sing dadi siji acara gotong royong. Pengarepe mas Indra Priyadi.

Mangga diwaca terus neng kaca Temu Sedulur, Rembugan lan Pameran Ngumpulke Balung Pisah

 

Javanese Diaspora Event 2015
Ngumpulke Balung Pisah 2015
Yogyakarta-Indonesia

 

Javanese Diaspora Event ping pindho nggawa jeneng Ngumpulke Balung Pisah.

Mangga diwaca terus neng kaca Temu Sedulur, Rembugan lan Pameran Ngumpulke Balung Pisah

 

 

 

 

 

 

Kolofon

Disain situsweb, disain grafis, research lan
redaksi basa Jawa, Landa lan Inggris dening
bocah desa, Suriname

Urunan

Situs portal www.diasporajawa.net iki urunane
BanyuMili Jawa Suriname sing nggarap babagan sejarah, basa lan budaya Jawa Suriname liwat
situsweb www.javanenvansuriname.info.
Actifitas iku diwiwiti ing taun 1990 bebarengan karo adegane Sana Budaya ing Paramaribo, Suriname.

Bocah desa, Suriname
Reinier Kromopawiro

 

Overzicht
Overview

Kaca Bebuka
Ngumpulke Balung Pisah
Javanese Diaspora Event

BanyuMili Jawa Suriname

Diaspora Jawa Sakdonya
Afrika Kidul
Australia
Brunei Darussalam
Guyana Prancis
Indonesia
Kaledonia Anyar
Landa
Madagaskar
Malaysia
Meksiko
Singapura
Sri Lanka
Suriname
Thailand