Overzicht  Overview

 

Bebuka lan Redaksi  Diaspora Jawa Sakdonya 

Ngumpulke Balung Pisah (NBP) > Komite Organisasi NBP NBP 1/2014 NBP 2/2015 NBP 3/2017

Afrika Kidul  Australia  Brunei Darussalam  Guyana Prancis  Indonesia  Kaledonia Anyar 

Kapuloan Kokos  Landa  Madagaskar    Malaysia  Meksiko  Singapura  Sri Lanka  Suriname  Thailand  Vietnam

BanyuMili Jawa Suriname

 

 

Pre-Javanese Diaspora Network Event... 2014, Yogyakarta - Indonesia

 

 

Ngumpulke Balung Pisah

 

kaca 1

 

Sedulur Jawa lan sakketurunane sakdonya kene ing jerone komunitas situsweb, grup-grup fesbuk, majalah lan sakpanunggalane saka Australia, Indonesia, Kaledonia Anyar, Landa, Malaysia, Singapura, Suriname, Thailand lan saka liya negara padha ngumpul dadi siji ing Paguyuban Ngumpulke Balung Pisah. Lokasine Temu Sedulur, Rembugan lan Pameran Paguyuban Ngumpulke Balung Pisah kuwi ya kutha Yogyakarta, Indonesia. Sejarahe paguyuban bisa diwaca ingisor kene (cekak) lan neng kaca Paguyuban Ngumpulke Balung Pisah.

 

Admin lan komite organisasi

 

 

Admin lan komite organisasi Paguyuban Ngumpulke Balung Pisah neng Yogyakarta - Indonesia. Lokasine Temu Sedulur, Rembugan lan Pameran Paguyuban Ngumpulke Balung Pisah uga neng Yogyakarta.

Informasi grup Fesbuk Javanese Diaspora Network Event
...edisi aneka basa-basa

Mangga tilik grup Fesbuk edisi aneka basa-basa... Klik neng kene

Informasi grup Fesbuk Javanese Diaspora Network Event
...edisi basa Landa

Mangga tilik grup Fesbuk edisi basa Landa... Klik neng kene

Poto komite organisasi

Iki asmane warga-warga komtite organisasi saka kiwa terus nengen: Nita, Singgih, Krishma, Jakiem, KPH Wironegoro, Giri, Indra, Estu, Hanny. Nyuwn sewu asmane dhewe-dhewe ora komplit.

 

 

 

 

Javanese Diaspora Event
Yogyakarta-Indonesia 2015

 

Javanese Diaspora Event ping pindho nggawa jeneng Ngumpulke Balung Pisah.

 

 

 

Kolofon

Disain situsweb, disain grafis, research lan
redaksi basa Jawa, Landa lan Inggris dening
bocah desa, Suriname

Urunan

Situs portal www.diasporajawa.net iki urunane
BanyuMili Jawa Suriname sing nggarap babagan sejarah, basa lan budaya Jawa Suriname liwat
situsweb www.javanenvansuriname.info.
Actifitas iku diwiwiti ing taun 1990 bebarengan karo adegane Sana Budaya ing Paramaribo, Suriname.

Bocah desa, Suriname
Reinier Kromopawiro

 

Overzicht
Overview

Kaca Bebuka
Ngumpulke Balung Pisah
Javanese Diaspora Event

BanyuMili Jawa Suriname

Diaspora Jawa Sakdonya
Afrika Kidul
Australia
Brunei Darussalam
Guyana Prancis
Indonesia
Kaledonia Anyar
Landa
Madagaskar
Malaysia
Meksiko
Singapura
Sri Lanka
Suriname
Thailand